حماسه ۹ دی باید همواره در تاریخ ملت ایران بماند
- شناسه خبر: 4186
- تاریخ و زمان ارسال: 9 دی 1402 ساعت 23:14
- منتشرکننده: مدیریت

به گزارش مهر، به همین مناسبت در پایتخت مراسمی برپا شد که بار دیگر چشم جهانیان را به خود خیره کرد. تجمعکنندگان در این مراسم با در دست داشتن دستنوشتهها و پلاکاردهایی ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی، بار دیگر انزجار خود را از دشمنی های آمریکا و رژیم صهیونیستی فریاد زدند و بر حمایت همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان از مردم مظلوم فلسطین و غزه تا رسیدن به پیروزی نهایی تاکید کردند. حاضران در این اجتماع با در دست داشتن تصاویری از پرچم جمهوری اسلامی ایران، رهبر معظم انقلاب، شهدای غزه و پرچم فلسطین اعلام کردند که همواره از جبهه مقاومت و کودکان و زنان بی دفاع غزه حمایت می کنند و تداوم دشمنیهای آمریکا و رژیم صهیونیستی با مردم ایران را محکوم کردند. تجمع کنندگان در چهاردهمین سالگرد حماسه ۹ دی ماه با حضور پرشور در میدان امام حسین (ع) و خیابان های اطراف شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر ضد ولایت فقیه و آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو خون شهیدان ما می چکد از چنگ تو، صدای خود را به گوش دنیا رساندند. در این اجتماع قطعنامه ای در ۴ بند قرائت شد و تجمع کنندگان یک بار دیگر تجاوز به اراضی اشغالی را آزمایشی خطرناک و خیالی خام قلمداد و بر تقویت عزم پایداری و روحیه مقاومت تاکید کردند. در این قطعنامه همچنین به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری اشاره و تاکید شد که این دو انتخابات، آزمون و صحنه دیگری از درخشش و هوشمندی ملت بصیرت ایران است که بی تردید حضور پرشور، زمینه ای برای نگاه راهبردی امامین انقلاب و حل مشکلات خواهد بود. در بخش دیگری از این قطعنامه،تجمع کنندگان هر گونه کنش و واکنشی که منجر به تهدید پایه های اعتماد و علایق عمومی و مشارکت مردم در انتخابات شود را بالاترین خیانت به جامعه و انقلاب دانستند و از تمامی کارگزاران و حکمرانان درخواست شد تا بستر مشارکت سلایق مختلف را در صحنه انتخابات فراهم کنند و در ادامه از همه گروه ها و سلایق سیاسی خواسته شد با رقابتی سالم در چارچوب قوانین کشور زمینه ساز حضور باشکوه مشارکت مردم باشند. در بخش پایانی این قطعنامه نیز با اشاره به نقض صریح قوانین بین المللی و اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن شهید سید رضی موسوی یار دیرین شهید قدس حاج قاسم سلیمانی، این اقدام را از سر استیصال دانستند و ضمن محکوم کردن این جنایت و درخواست از مراجع قانونی برای انتقام قاطع از عاملان این حمله وحشیانه، اعلام کردند که بی تردید خون شهیدان بن بست تاریخ معاصر را خواهد شکست و سرنوشتی جز نابودی برای دشمنان انسانیت متصور نیست.
حماسه نهم دی باید همواره در تاریخ ملت ما بماند
سید ابراهیم رئیسی در سومین کنگره بزرگداشت «استاد فکر علامه مصباح یزدی»، از حضور در مراسم گرامیداشت مقام علمی، فکری، انقلابی مجاهد نستوه، فیلسوف و حکیم گرامی و متفکر و اندیشمند ارجمند همزمان با سالروز نهم دی، روز بصیرت ابراز خرسندی کرد و با بیان اینکه مردم در روز بصیرت با حضورشان نشان دادند که فتنه را خوب شناختند و غبار را از روی آن کنار زدند، به تبعیت از رهبر فرزانه انقلاب به صحنه آمده و به شکل خودجوش اعلام موضع کردند، تصریح کرد: مردم با این حرکت خود در روز نهم دی حماسهای بزرگ خلق کردند و به فتنه خاتمه بخشیدند. سالروز این حماسه بزرگ باید همواره در تاریخ ملت ما بماند و ابعاد آن بیش از پیش تبیین شود.
حماسه ۹ دی یادآور توطئههای پیچیده دشمنان است
«آیت الله محمود رجبی»؛ رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، در ارزیابی خود از گرامیداشت حماسه ۹ دی گفت: حماسه ۹ دی از ابعاد مختلف جنبه الگودهی به نسل کنونی و آینده ما را دارد. نخست آنکه ۹ دی نشانه عمق بصیرت و سطح بالای استراتژیک ملت ما است. وی با بیان اینکه حماسه ۹ دی یادآور توطئههای پیچیده دشمنان است و دشمن نیز همواره در کمین قرار دارد و نسل کنونی و نسل آینده باید بدانند تا زمانی که ما سخن حق میگوییم و مدافع عدالت و مظلومین عالم هستیم، انواع توطئهها در قالبهای مختلف وجود خواهد داشت بیان کرد: بهخصوص استکبار جهانی که با وجود نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی هم پایگاه خود را در منطقه از دست داده و هم هیمنه او شکسته اما همواره درصدد توطئهانگیزی است. آیت الله رجبی خاطرنشان کرد: ۹دی یادآور توطئههای دشمنان و هشدار نسبت به این موضوع است که مبادا نسلی از این توطئهها غافل و در توطئههای دشمنان غافلگیر شود. وی با اشاره به همبستگی امت اسلامی و ملت ایران در دفاع از ارزشها و آرمانهای نظام، اظهار کرد: حضور یکپارچه مردم در ۹ دی نشان داد که همه اقشار ملت از هر سلیقه و هر صنفی در جایی که ارزشهای انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و در راس آن رهبری معظم انقلاب مورد توطئه و تهاجم دشمنان قرار بگیرند یکپارچه به میدان میآیند. آیت الله رجبی حضور یکپارچه مردم در ۹ دی را نشانه اعلام وفاداری و بیعت مجدد مردم با نظام و رهبر معظم انقلاب خواند و اظهار کرد: ما باید این روز را گرامی بداریم تا نسلهای آینده بدانند که راه نجات از بحرانها و تهدیدها این است که یکپارچه، یکدل و همراه در صحنههای مختلف بر محور ولایت حضور داشته باشیم و چشم ما به بیانات مقام معظم رهبری باشد، چراکه بیانات ایشان راهگشا و رصدکننده تهدیدات و تبدیل آن به فرصتها است. وی در ادامه حماسه ۹ دی را رویداد ملی توصیف کرد و گفت: حضور مردم در ۹دی، حضور همه اقشار و سلایق در آن حماسه بود. مسائل سیاسی مربوط به جریانهای مختلف سیاسی است و در مسائل سیاسی هر جریان جهتگیری خاص خود را دارد و از آنجایی که توده مردم در این روز به میدان آمدند نشاندهنده این است که هیچ حزب، دسته و گروه و حتی صدا و سیما نمیتواند ادعا کند که ما این حضور را ساماندهی کردهایم.
فتنه سال ۸۸ و بدترین تحریمها را علیه ملت ایران
«علیرضا زاکانی» شهردار تهران نیز در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی اظهار کرد: در سال ۷۸، یک مانور محدود علیه حاکمیت و حکومت در تهران شکل گرفت که بهانه آن، واهی بود اما در ۲۳ تیر سال ۷۸، حضور مردم این پرونده را بست؛ برنامهریزیهای آنها ادامه داشت که اوج این برنامهها در سال ۸۸ بود که به واسطه دروغ سیاسی و زیادهخواهی و قدرتطلبی برخی خواص در جامعه، یک تقابل بین مردم شکل گرفت. زاکانی گفت: هشت ماه کشور در آتش فتنه سوخت و ۴۰ میلیون رأی مردم که میتوانست موتور محرک برای توانمندیهای کشور و عبور از مشکلات باشد، کم اثر شد؛ عدهای از سیاسیون با قدرتطلبی حاضر بودند هر نادرستی را به زبان بیاورند. شهردار تهران گفت: فتنه سال ۸۸ به دشمن جرأت داد تا بدترین تحریمها را به بهانه هستهای علیه ملت ایران جاری کند؛ این تنها گوشهای از آسیب فتنه در سال ۸۸ بود. وی گفت: سابقا مسوولینی در این کشور تکیه بر قدرت زدند و با وادادگی در مقابل آمریکا و کشورهای زیادهخواه اروپایی، شروع به معامله با آنها کردند؛ برجام، یکی از این برگها بود اما آنها قانع نبودند و رسماً رئیسجمهور [سابق] این کشور، صحبت از برجام ۲ و ۳ میکرد. برجام ۲، بستن پرونده موشکی ما و تحویل این ظرفیت و قابلیت به آمریکا و برجام ۳ نیز کوتاهآمدن از ظرفیتهای بزرگ منطقهای و عقبنشینی از مواضع به حق خود در محور مقاومت، بود. شهردار تهران افزود: همین دیدگاه سبب شد دشمنان، زیادهخواهیهای خود را بیشتر کنند و مطالبات ناحق خود را در یک لیست بلندپایه به ما تحویل بدهند و به دنبال نابودی ظرفیتهای این کشور باشند. زاکانی گفت: در سال گذشته نیز به یک بهانه فرهنگی، به دروغ مسیری را شروع کردند و ماهها کشور ما را معطل نگه داشتند؛ هر موقع که امکان پیروزی و موفقیت برای ایران اسلامی بوده، آنها به دنبال توطئه و از بینبردن ظرفیتهای انقلاب اسلامی افتادند؛ همانگونه که در سال ۸۸ بعد از انتخابات با دروغ سیاسی، این مسیر را انتخاب کردند.🔴 منتشر شده در شماره 3261 روزنامه بشارت نو مورخ 1402/10/10