رکوردداری یزد در «شاخص فلاکت» و «تورم» نشاندهنده «ناکارآمدی مدیریت استان» است
- شناسه خبر: 10697
- تاریخ و زمان ارسال: 26 شهریور 1403 ساعت 12:22
- منتشرکننده: بشارت آنلاین
آقای فاطمی کدام رفاه را می بینید؟ گرانی و تورم در یزد کاهش یافته؟ مسکن یا موادغذایی ارزان شده؟ یا مافیای میوه استان از میان رفته؟
یک منتقد رسانه ای پس از شنیدن ادعای استاندار در دیدار با اعضای شورای قضایی استان که گفته بود «یزد از سطح بالای رفاه نسبت به دیگر نقاط کشور برخوردار است» نوشت: استاندار یزد از کدام رفاه حرف می زند؟ تورم و گرانی کاهش یافته؟ گوشت ارزان شده؟ مافیای میوه استان از میان رفته؟ استاندار یزد کدام رفاه را دقیقا در استان می بیند که ما نمی بینیم؟! با این اقتصاد بیمار و تورمی که “کمر مردم یزد” را شکسته است، آقای استاندار چگونه به خود اجازه میدهد از سطح بالای رفاه در استان، سخن بگوید؟!
حمید صادقی مقدم با اشاره به وضعیت هولناک کم آبی در یزد نوشت: پروژه خط دوم انتقال آب خلیج فارس به یزد 5/1سال پیش آغاز شد و تاکنون تنها ۳۳ کیلومتر لوله گذاری آن انجام شده است! اما پروژه “انتقال آب دریا به اصفهان” طبق گفته استاندار اصفهان ظرف ۲ سال گذشته ۷۰۰ کیلومتر لوله گذاری شده و مراحل پایانی را طی می کند. یزد نیازمند استانداری همانند استاندار اصفهان است
یزدی که در سال ۱۳۹۸ از طرف “موسسه آموزش عالی زند شیراز” به عنوان “توسعه یافته ترین استان کشور” معرفی شده بود، چه بر سرش آمده که اینگونه مردمش با فقر و فلاکت دست و پنجه نرم می کنند؟
صالح مستوفیان/ ادعاهای اخیر استاندار یزد در دیدار با شورای قضایی استان؛ صدای یک منتقد رسانه ای دیگر هم درآورد و با اشاره به افزایش مشکلات اقتصادی مردم یزد از مدیریت مهران فاطمی انتقاد کرد
پس از انتشار «نامه یکی از روزنامه نگاران با سابقه استان به وزیر کشور که از مدیریت ضعیف مهران فاطمی بخاطر تورم بالا و وعده های عمل نشده اش انتقاد کرده بود» حالا حمید صادقی مقدم، فعال رسانه ای و فعال سابق عرصه روابط عمومی یزد در یادداشتی که در اختیار «بشارت یزد» قرار داده با اشاره به آمارهای رسمی درباره صدرنشینی یزد در تورم و شاخص فلاکت، آن را نتیجه «ناکارآمدی مدیریت در استان» دانست.
حمید صادقی مقدم، فعال رسانه ای و فعال سابق عرصه روابط عمومی یزد در یادداشتی که در اختیار «بشارت یزد» قرار داده با اشاره به آمارهای رسمی درباره صدرنشینی یزد در تورم و شاخص فلاکت، آن را نتیجه «ناکارآمدی مدیریت در استان» دانست.
وی با اشاره به اینکه یزد در سال ۱۳۹۸ از طرف “موسسه آموزش عالی زند شیراز” به عنوان “توسعه یافته ترین استان کشور” معرفی شده بود، با طرح این پرسش که “چه بر سر یزد آمده که اینگونه مردمش با فقر و فلاکت دست و پنجه نرم می کنند؟” نوشت: «آیا این رخداد نامیمون نتیجه بی برنامگی و عجز و ناتوانی مدیریت ارشد استان نیست؟»
متن کامل یادداشت این فعال رسانه ای را در ادامه می خوانیم:
چه شد که یزد سرآمد
شاخص فلاکت شد؟!
استاندار یزد در دیدار با اعضای شورای قضایی استان که همزمان با هفته دولت صورت گرفت، از سطح بالای رفاه در استان نسبت به دیگر نقاط کشور سخن به میان آورد.
وقتی رسانه ها از استان یزد به عنوان صدرنشین شاخص فلاکت در ایران نام می برند، قرار گرفتن استان در سطح بالای رفاه غیر قابل باور است.
استاندار یزد از کدام رفاه حرف می زند؟ تورم وگرانی کاهش یافته؟ گوشت ارزان شده؟ مافیای میوه استان از میان رفته؟ استاندار یزد کدام رفاه را دقیقا در استان می بیند که ما نمی بینیم؟! با این اقتصاد بیمار و تورمی که “کمر مردم یزد” را شکسته است، آقای استاندار چگونه به خود اجازه میدهد از سطح بالای رفاه در استان، سخن بگوید؟!
یزدی که در سال ۱۳۹۸ از طرف موسسه آموزش عالی زند شیراز به عنوان توسعه یافته ترین استان کشور معرفی شد، چه بر سرش آمده است که اینگونه با فقر و فلاکت دست و پنجه نرم می کند. آیا این رخداد نامیمون نتیجه بی برنامگی و عجز و ناتوانی مدیریت ارشد استان نیست؟
استان دارالعلم و دارالعباده یزد که سالهاست در رده اول میزان قبولی کنکور قرار دارد چه چیزی از دیگر استانها کم دارد که «صدرنشین شاخص فلاکت» در کشور شده است؟!
بی تردید اگر مدیران دلسوز و کارآمدی داشتیم استان غنی و ثروتمند یزد همچون سالهای گذشته رتبه ممتاز خود را در توسعه یافتگی حفظ می کرد و در ردیف اول استانهای فقیر و فلاکت زده قرار نمی گرفت.
اظهارات بعضا عجیب و غیرکارشناسی استاندار یزد تازگی ندارد. او سالجاری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در دیدار با کارکنان این نهاد گفته بود: «سهم بخش کشاورزی باید افزایش یابد.»
البته چه خوب بود که در اظهارات آقای مهران فاطمی نامی هم از آب، که مرتبط با کشاورزی است برده می شد. با این حال سوال این است که سهم بخش کشاورزی با کدام آب افزایش یابد؟! آب ناپایدار و گران قیمت دریا که مقرون به صرفه نیست. یزد کم آب هم که با کسری شش میلیارد متر مکعبی آب سفرههای زیرزمینی و بیلان منفی ۲۴۰ میلیون متر مکعب برداشت در سال، تحمل بارگذاری جدید را ندارد.
بنابر این سهم بخش کشاورزی با کدام آب افزایش یابد؟!
از طرف دیگر پروژه خط دوم انتقال آب خلیج فارس به یزد 5/1سال پیش آغاز شد و تاکنون تنها ۳۳ کیلومتر لوله گذاری آن انجام شده است؟! اما پروژه انتقال آب دریا به اصفهان طبق گفته استاندار اصفهان ظرف ۲ سال گذشته ۷۰۰ کیلومتر لوله گذاری شده و مراحل پایانی را طی می کند. یزد نیازمند استانداری همانند استاندار اصفهان است.
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است