موج شادی و هیجـان ورزشی در بین یزدی ها نیمه پر کارنامه مهران فاطمی در استانداری یزد
- شناسه خبر: 10700
- تاریخ و زمان ارسال: 26 شهریور 1403 ساعت 12:26
- منتشرکننده: بشارت آنلاین
ای کاش مهران فاطمی در خصوص اجرای پروژه های انتقال آب به یزد، پیگیری بزرگراه «تهران – بندرعباس» از مسیر یزد، توسعه متوازن استان بدون بخشی نگری به «شهر و زادگاه» خود و همچنین توجه به «محیط زیست شکننده یزد» نیز مانند دستاوردهای ورزشی پیگیر و موفق بود
در واپسین روزهای استانداری مهران فاطمی و به تبع آن مدیران تحت اوامر وی در استان، در اوج مشکلات اقتصادی و … در شهر جهانی یزد دو رویداد خاص و امید و شادی آفرین را باید دید، نوشت، ماندگار کرد و ستود. صدور مجوز برگزاری بازی های چادرملو در لیگ برتر فوتبال کشور در ورزشگاه شهید نصیری خصوصا با حضور بانوان و برگزاری مسابقات آسیایی مردان در رشته والیبال که هر دو برای مردم یزد و بویژه جوانان این شهر، شور، شادی، لبخند و امید به ارمغان آورده است.
انبوه جمعیتی از جوانان و حتی بانوان و سایر علاقه مندان به ورزش که تا چندی پیش از سرگرمی و تفریح سالم کم بهره بوده اند، حالا در اطراف استادیوم شهید نصیری یا ورزشگاه شش هزار نفری شاهدیه دیده می شوند که شور و شعف و شادی کردن آنها بعد از بازیها ناشی از همت مدیران استان در این دوره است.
در مورد والیبال می گویند چند سالی است یزد با سرمایه گذاری تیم شهداب با کسب نتایج درخشان و قهرمانی ها در لیگ برتر والیبال ایران و حالا حضور در جام باشگاههای جهان؛ زیرساختی را آماده کرده است که البته بخش زیرساخت های فیزیکی آن شامل جذب بودجه و امکانات و رایزنی میزبانی مسابقات بین المللی و تدارک آن توسط مدیریت استان در بخش های مختلف و با همت مدیران ارشد و مدیریت تیم شهداب انجام شده است و قابل ستایش است.
اما در بخش فوتبال جدا از سوق دادن و جذب و جلب نظر چادرملو-به عنوان بزرگترین هلدینگ اقتصادی خصولتی فعال در یزد و البته صاحب رتبه در کشور- که سالها نیز ادامه داشته، آماده کردن ورزشگاه شهید نصیری یزد برای برپایی این مسابقات در یزد و امکان میزبانی یزدی ها پس از سالها راه یابی به لیگ برتر؛ یک کار سترگ و ستودنی است که تقریبا انتظار انجام آن هم نمی رفت.
نگاهی به تیتر خبرهای منتشر شده پس از صعود چادرملو به لیگ برتر فوتبال کشور در همین چندماه گذشته نشان می دهد که چه کار بزرگی انجام شده است. تیترها از خبرهایی انتخاب می شد که مضمون همه آنها محرومیت یزدی ها از برپایی بازی خانگی تیم چادرملو در خانه است.
یزد سالها پیش و در دوره استانداری ابوالقاسم عاصی؛ توانسته بود با تیم شهید قندی؛ در لیگ برتر حضور پیدا کند اما از آن سالها تاکنون با وجود گذشت 19 سال یزد و یزدی ها از داشتن تیم در لیگ برتر فوتبال و در نتیجه بهره مندی از شور و هیجان پرطرفدارترین ورزش جهان محروم بودند.
حالا صعود تیم چادرملو با اخذ و سوق دادن عوارض معادن برای سرمایه گذاری در این رشته محبوب از یک سو، کاری خوب و قابل تقدیر در دوره دولت سیزدهم در استان بود که عمده آن با همت و پیگیری مهران فاطمی انجام گرفت. اگرچه نباید و نمی توان از همراهی و نقش دیگر نهادها مانند نمایندگان مجلس نیز چشم پوشی کرد.
از سوی دیگر و کار بزرگتر این بود که گویا مسئولان استان خود کمتر توقع چنین دستاوردی داشتند چرا که به ناگاه و با صعود تیم چادرملو به لیگ برتر به نوعی غافلگیر شده و تازه متوجه شدند که زیرساخت فیزیکی برگزاری مسابقات و میزبانی را ندارند.
اگرچه ورزشگاه شهید نصیری یزد متعلق به سال ۱۳۶۱ است اما بهترین و ساده ترین راه بازسازی این ورزشگاه نسبتا قدیمی بود. چرا که ساخت ورزشگاه جدید، اگرچه باتوجه به قرارگرفتن استادیوم شهید نصیری در داخل شهر یک ضرورت است، اما فعلا داستان استادیوم جدید ساختن در ایران در سطح ملی و کلان هم امری سخت و دشوار به نظر می رسد که نمونه آن وعده دولت سیزدهم برای ساخت ورزشگاه جدید و مدرن با مشارکت چینی ها بود که حالا خبر رسیده هیچ اقدامی نشده است.
اما خود همین بازسازی هم در همین بازه زمانی دو ماهه کاری تقریبا غیرممکن به نظر می رسید که آه سرد و بغض جوانان یزدی را در آن زمان در پی داشت.
اما همت و تلاش مهران فاطمی و قدرت بسیج امکانات و مدیران توسط وی باعث شد تا کاری جهادی در مدت زمانی کوتاه انجام شده و در یک حرکت جهادی این استادیوم با هزینه ای بالغ بر 150 میلیارد تومان به بازی های لیگ برتر کشور برسد.
گرچه انتقادهایی به عملکرد استاندار و مدیریت وی در همین زمینه وارد است. انتقادهایی از قطع بودجه سایر هیات های ورزشی تا حاشیه هایی مربوط به اهدای زمین به چادرملو و گرفتن زمین توسط افراد متفرقه و… .
البته انتقادهای گروه رسانه ای بشارت نو فراتر از این چارچوب؛ در زمینه نگاه نامتوازن مهران فاطمی به توسعه در استان؛ عملکرد مخرب ضدمحیط زیستی وی و بی توجهی به نابودی حیات و تمدن یزد؛ رویکرد تبعیض آمیز وی در مورد شهرهای مختلف؛ کم کاری و حتی کار نکردن در مورد انجام و اجرای پروژه های حیاتی چون آبرسانی به یزد و پروژه آزادراه تهران-بندرعباس در قسمت مربوط به یزد و… که همگی به نقل از مسئولان و کارشناسان و به صورت مستند و کارشناسی مورد بررسی و سپس اطلاع رسانی قرار گرفته و یا در آینده بدان خواهیم پرداخت.
اما با وجود اینکه تا دیروز انتقادها از وی بوده و البته با توجه به مهارت فاطمی و اطرافیانش در شومنی و بزرگ نمایی در تبلیغات و نیز با اطلاع از اینکه نامبرده مترصد فرصت های دیگر در دوره های بعدی یا حتی در همین دوره بوده و یا قصد دارد با ارائه و بزرگ نمایی تنها بخش هایی از کارنامه خود مانند مسکن ملی، بدون توجه به هزینه های ایجاد شده بر مردم یزد _در همین موضوع از جمله از دست رفتن منابع تامین مالی آب یزد (زمین های کوثر)_ حیات سیاسی خود را تداوم بخشد لذا از فردا ادامه انتقادها از عملکرد مدیریتی وی برای روشن ساختن افکار عمومی و یا حداقل ثبت در تاریخ ادامه خواهد داشت.
اما انصاف حکم می کرد که نیمه پر لیوان هم دیده شود.
عیب می جمله بگفتی، هنرش نیز بگو.