شغل دستفروشی در تهران رسمی شد
- شناسه خبر: 6336
- تاریخ و زمان ارسال: 19 اسفند 1402 ساعت 9:41
- منتشرکننده: بشارت آنلاین
قرار گرفتن مجوز فعالیت مشاغل سیار روی درگاه ملی مجوزها:
شغل دستفروشی در تهران رسمی شد
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران از رسمی شدن شغل دستفروشی در پایتخت خبر داد و گفت: برای اولین بار مجوز فعالیت مشاغل سیار را روی درگاه ملی قرار دادیم تا پس از ثبتنام و درج مشخصات افراد، بتوانیم فضای مورد نیاز برای حضور آنها را برنامهریزی کنیم تا به شکل رسمی به شغل دستفروشی نگاه کنیم.
به گزارش ایلنا، سعید بیگی، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در نشست خبری مدیران معاونت خدمات شهری شهرداری پایتخت با بیان این که دامنه سد معبر در سطح شهر گسترده است، گفت: ۶٠ درصد سد معبر در سطح شهر تهران مربوط به واحدهای صنفی است، این امر از حیث موجودیت دستفروشان که نیازمند توجه هستند، مسئولیت اجتماعی ما را سنگین میکند.
وی افزود: سعی می کنیم دستفروشی ساماندهی شود، چراکه دستفروشی بدون ساماندهی، آسایش مردم را برهم میزند. از ۲۰ نقطه پرتردد دستفروشی در تهران، ۱۲ نقطه ساماندهی شده است، مثل تجریش، تهرانسر، صابونیان، خیابان اردستانی، ۱۵ خرداد و… موضوع دستفروشی چون مساله قدیمی است حتما نیازمند کار بنیادیتر دارد، از این رو جلسه متعددی با اصناف و وزارت کار و اقتصاد داشتیم.
بیگی همچنین از رسمی شدن شغل دستفروشی در تهران خبر داد و گفت: خبر جدید این که برای اولین بار مجوز فعالیت مشاغل سیار را روی درگاه ملی قرار دادیم تا پس از ثبتنام و درج مشخصات افراد، بتوانیم فضای مورد نیاز برای حضور آنها را برنامهریزی کنیم تا به شکل رسمی به شغل دستفروشی نگاه کنیم.
در ادامه این جلسه، مسعود رنجبریان، مدیرعامل شرکت شهربان و حریمبان شهرداری تهران نیز درباره ساماندهی بساطگستران گفت: در این راه ما و شرکت ساماندهی تنها نیستیم، بلکه یک مثلث سه ضلعی است که باید شهرداران مناطق ۲۲ گانه نیز کنار ما باشند. وقتی قرار است طرحی اجرا شود، شهرداری منطقه باید مکان و فضای خوبی تعبیه کند تا بساط گستران واقعی را ساماندهی کنیم و در محل مورد نظر مستقر کنیم.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ از بساطی گرفته تا دستفروش سد معبرکننده، افراد شبه متکدی و موارد مشابه در مجموع حدود ۲۴ هزار نفر در فروردینماه در سطح شهر تهران شناسایی شد، ولی آمار اول اسفند نشان میدهد این رقم به ٢٠ هزار و۵۰۰ نفر رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهربان و حریمبان شهرداری تهران خاطرنشان کرد: هوشمندسازی و نصب دوربین البسه شروع شده است، اما مشکل ارتباطی وجود داشت که البته اکنون حل شده و با تستهای انجامشده، در حال حاضر در دو منطقه ۷ و ۱۴ به صورت پایلوت میتوانیم وضعیت تردد شهربانان برای جلوگیری از ساختوساز غیرمجاز را رصد کنیم.